NetApp är världsledande inom data management och hjälper framgångsrikt världens
mest innovativa organisationer att skapa sina unika Data Fabrics för att driva affärsframgång, som till expempel:  Ducati, Dow Jones och DreamWorks. Dessa företag kan enkelt flytta data från det egna datacentret till och från publika moln och privata moln och dra nytta av olika molntjänster.

 

NetApp Data Fabric

Data Fabric är utformat för att leverera en enhetlig dataupplevelse - över världens största publika moln, privata moln och det egna datacentret - för att säkerställa att data alltid finns tillgängligt och lätt kan konsumeras. Det hjälper organisationer att använda sitt data för att möta företagets krav och få en konkurrensfördel.

Varför Data Fabric?

I en värld där tekniken förändrar vårt vardagsliv toppar digital transformation den strategiska agendan i de flesta organisationer. Den nya tekniken öppnar upp för nya möjligheter till kundkontakt, skapar innovativa affärsmöjligheter och optimerar verksamheten.
 

Data är inte längre låst på enheter, dolda bakom brandväggar. Istället blir den distribuerad, dynamisk och mångfaldig - den mängd data som skapas är överväldigande och otroligt svår att hantera.
 

Det kräver också en helhetssyn för att hantera data som är säker, effektiv och framtidssäkrad och som ger valfrihet.  Allt med begränsad tid, färdigheter och budget.

Klicka här för att läsa mer om några av NetApps kunder;

Arrow - NetApp - Bike - 980x240px - NO L

Läs mer om samarbetet mellan
NetApp och Dreamworks här

Dow Jones_FINAL.jpg

Kontakta NetApp Teamet på: netapp.ecs.se@arrow.com

om du vill veta mer.

Arrow ECS Sweden

Kronborgsgränd 7, SE-164 46  KISTA

netapp.ecs.se@arrow.com  |  +46 8 188 00

© 2019 by Arrow

Arrow Privacy policy