NetApp Hybrid Cloud Infrastructure – mer än bara ’hyperkonvergerad’

Konsolidering av infrastruktur på en och samma plattform. Enklare administration, automatisering, effektivt, hög prestanda och besparingar. Men vad innebär det egentligen?

Bättre utnyttjande av hårdvaran

Om ni står i begrepp att ersätta er befintliga server- och lagringsplattform rekommenderar vi att ni tittar på NetApps Hybrid Converged Infrastructure.

I den lösningen används servrarnas kraftfulla processorer också för att driva lagringsdelen. På så sätt använder du hårdvaran optimalt och får upp utnyttjandegraden på maskinerna.

 

Idag ser man ofta att CPU:erna i virtualiserade miljöer inte utnyttjar processorkraften fullt ut - men behöver ändå mycket RAM. Med NetApps programvara, som körs på processorns överskott, säkerställs en mycket högre användning av hårdvaran, medan du använder NetApp-programvaran för att optimera lagringsdelen. D.v.s allt körs på samma plattform för servrar och lagring.

 

Säkerheten är förstklassig eftersom data distribueras i hela datacentret. Prestandan är också optimerad, eftersom alla maskiner bidrar med maximal prestanda. I traditionella lagringssystem har du ofta 2 eller 4 styrenheter för att hantera de många diskar i ett system. Med Hybrid Convergered är det möjligt att ha flera servrar som alla bidrar till säkerheten och samtliga levererar optimal prestanda.

Stabil drift genom minimum och maximum prestanda på volymer

NetApps Hybrid Convergerade lösning kan skärmas mot en högljudd virtuell värd som drar mer prestanda än planerat. Med NetApps HCI-lösning kan du ställa in minsta och högsta prestanda på volymer, säkerställa stabil drift och undvika bullriga "grannar". Det är också möjligt att skydda mot bootstorm eller andra peeks från satsvisa körningar.

Mer än bara ’hybridkonvergerad’

NetApp HCI ger dig mer än du förväntar dig av en traditionell Hybridkonvergerad lösning och är därför inte bara en förenklad, högpresterande och kostnadseffektiv plattform. Denna lösning är tillgången till maximal flexibilitet, kontroll av data och friheten att välja den optimala platsen för data och tjänster i huvudverksamheten - nu och i framtiden.

 

En viktig del av den digitala omvandlingen är DevOps - en utvecklingsmetod för IT-system där en gemensam uppsättning regler överbrygger utvecklingsverksamheten och verksamheten. Det innebär att optimera kommunikation och samarbete, kontinuerlig integration, kvalitetssäkring och leverans genom automatiserad testning och idrifttagning. Program som bygger på mikroservices arkitektur kräver en smidig plattform.

NetApp HCI med NetApp Kubernetes Service ger dig ett "privat moln" som stödjer behovet av flexibilitet och integration med liknande utvecklingsmiljöer hos de ledande hyperscalatorerna, som Azure, AWS och Google.

Hur gör man då?

NetApp HCI bygger på SolidFires beprövade plattform och integreras med NetApps Data Fabric, vilket säkerställer att data kan flöda över plattformar i molnet, oavsett om den finns på den lokala plattformen med en replika till molnet, till exempel Microsoft Azure, eller från lokala tjänster till lokala tjänsteleverantörer. Data Fabric är flexibel från SMB till Enterprise-lösningar.

 

Liksom byggstenar kan du fritt välja mellan kapacitet och beräkning. Lösningen skalar linjärt med nuvarande behov - upp och ner, vilket innebär större möjlighet att anpassa sig utan överkapacitet och utan extra kostnader.

Hur det fungerar i praktiken

Arrow har mångårig erfarenhet av att jobba med NetApp. Vi har NetApp-lösningar i vårt lokala democenter, integrerat med t.ex. Microsoft Azure - upplev det i praktiken!

Vi kan visa hur ni:

 

· Flyttar data till molnet eller flyttar data bort från molnet

· Använder Dev Ops i molnet med hjälp av NetApp snapshots

· Skapar fil tjänster i molnet

· Säkerhetskopierar Office 365 i molnet

· Säkerhetskopierar en server i molnet och behåller en kopia lokalt

Arrow - NetApp - Kraftfull 3D - 980x240p

Kontakta oss för en demo och diskussion om dina möjligheter med NetApp HCI

Judith Luengo

Inside Sales Representative

+46 73 232 42 08

Judith.Luengo@arrow.com

Patrik Persson
Business Unit Manager

+46 70 473 29 93

patrik.persson@arrow.com

Pernilla Andersson

Marketing Project Manager

+46 73 366 68 02

pernilla.andersson@arrow.com

Kontakta Teamet
netapp.ecs.se@arrow.com

Anders Wahlfridsson

Business Development Mgr.

+46 708 257 848

anders.wahlfridsson@arrow.com

Fredrik Magnusson

Product Sales Specialist

+46 709 78 46 80

fredrik.magnusson@arrow.com

Lennart Norrby

Sales Engineer

+46 70 810 06 52

lennart.norrby@arrow.com

Arrow ECS Sweden

Kronborgsgränd 7, SE-164 46  KISTA

netapp.ecs.se@arrow.com  |  +46 8 188 00

© 2019 by Arrow

Arrow Privacy policy